Anti Kraak Wonen

antikraak wonen woningaanbod

Hey there! Thanks for dropping by Theme Preview! Take a look around
and grab the RSS feed to stay updated. See you around!

Aanmelden Pand

Aanmelden pand antikraak wonen en werken leegstandsbeheer

Bent u eigenaar van 1 of meer woningen of bedrijfspanden en op zoek naar goed leegstandsbeheer?
Dan hebben wij voor u de beste oplossingen in tijdelijke verhuur en betrouwbaar vastgoed beheer!

Een leegstaand pand heeft van nature de neiging in kwaliteit snel achteruit te gaan. Invloed van vandalisme, illegale krakers, inbraak en brandstichting versnellen dit proces van ontwaarding dramatisch. Ook verborgen gebreken zoals natuurlijke lekkages en ruitbreuk kunnen grote schade en gevolgschades tot gevolg hebben!

Dit alles is alleen te voorkomen met actief leegstandsbeheer, ondersteunt door geselecteerde bewoners die bewaken en voor u een oogje in het zeil houden. Dit kunnen tijdelijke bewoners zijn of ondernemers als het om bedrijfspanden gaat. Zij voeren het dagelijkse onderhoud uit zodat uw vastgoed in goede conditie blijft. Schade en inbraak voorkomen, gebreken signaleren en direct melden voorkomt verdere schade en hoge herstelkosten.

“Bespaar veel geld; Meld uw vastgoed direct aan via Contactformulier!”

Bij bezichtiging door nieuwe huurder of potentieel koper krijgt deze partij direct een veel betere indruk van het aangeboden object en haar conditie. Een snellere afhandeling met betere prijs en hoger rendement tot gevolg is in praktijk het logische gevolg. Voor de kosten van tijdelijk beheer hoeft u het niet te laten, ook het opzeggen van tijdelijke huur of kortlopende bruikleenovereenkomst is geen bezwaar en kan op korte termijn ontbonden worden.

Hiernaast draagt u met antikraak wonen aanbod ook sociaal gezien nog actief bij met prettige huisvesting van vaak jonge mensen en werkruimte voor start-ups en zzp-ers. De service van tijdelijk leegstandsbeheer is zo altijd een WIN, WIN, WIN situatie voor iedereen, bijkomstig vast een prettige gedachte… Hiermee zijn we u door heel Nederland graag van dienst!

 

Pand verhuur en beheer mogelijkheden:

 • Beheer van onroerend goed (vastgoed beheer o.g.)
 • Verhuur woningen (tijdelijke verhuur huisvesting)
 • Bedrijfspand te Huur (kortlopende verhuur bedrijfs onroerend goed)
 • Anti Kraak Wonen (leegstand beheer)
 • Screenen van Huurders (uitgebreide selectie van huurkandidaten)
 • Voorstellen van Huurders (uit onze antikraak wonen database)
 • Contractvorming Huurovereenkomsten (tijdelijk huren en bruikleenovereenkomst
 • Toezicht (controle en beveiliging)
 • Administratie (huurders en beheer)
 • Verkoop van uw onroerend goed (investeerders vinden)

Alle werkzaamheden gaan vooraf in onderling overleg met u, dit kan resulteren in een vorm van samenwerking  of volledige ontzorging.

 

Wat zijn de kosten?
Veel van onze dienstverlening kunnen we u tegen kostprijs aanbieden en soms helemaal gratis uitvoeren. De prijs is onder meer afhankelijk van uw wensen en object omstandigheden. Meld uw pand vrijblijvend aan, dan toetsen we deze aan onze creatieve mogelijkheden. Deze service is volledig gratis en altijd vrijblijvend, u kunt altijd vertrouwen op discretie en eerlijk advies.

Zie de gratis service of kleine investering als een goede verzekering; voorkom vandalisme, krakers en verpaupering met bewoning door tijdelijke verhuur. Ook geschikt voor verlaten winkels en leegstaande bedrijfspanden.  Met toezicht en maak een bewoonde indruk, dit helpt uw pand waarde behouden en sneller verkopen of beter verhuren.

 

Uw Pand Aanmelden:

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Telefoonnummer

Plaats van Pand(en)

Adres + huisnummer Pand(en)

Het pand is eigendom

Aantal Kamers

Omschrijving

Waarmee kunnen wij u helpen

Bijlage (optioneel)

(Antikraakwonen.com is A VarioPRO Company - KvK 08215089)

Een pand aanbieden voor anti kraak bewoning is een goede verzekering voor waardebehoud. Ook bedrijfsruimtes aanbieden voor tijdelijke verhuur is mogelijk. We verlenen actief leegstandsbeheer in heel Nederland. Hiervoor werken we samen met lokale partners in vastgoed beheer en antikraak onroerend goed verhuur.

Vul nu het formulier in en ga vervolgens naar het antikraak wonen overzicht.

AntikraakTijdelijk WonenAangebodenHuurwoningenGevraagdLinks>>

One Response to “Aanmelden Pand”

 1. zorette alice schreef:

  4 februari is mijn einddatum waar ik woon en heb nog geen ruimte !!! hoe kom ik zo snel mogen.lijk in contact met een van de beheerders van een antikraakpand???

  Groetjes Zorette